logo_NIC_finance_projecten NIC inkoopprojecten

Nieuws

Double Paid bestaat 10 jaar

De Goorn.  Double Paid bestaat 10 jaar.  In september 2006 startte Henk Braas vanuit zijn werkkamer met het maken van zijn plannen om van Double Paid een toonaangevend bedrijf in onderzoeken naar onverschuldigde betalingen te maken.

Visie

Vanuit voorgaande functies als financieel directeur en interim manager bij grote organisaties zag hij dat de processen binnen bedrijven meestal wel goed waren, echter dat er toch substantiële bedragen door menselijke fouten dubbel betaald werden. Daarnaast zag hij dat er kosten dubbel in rekening gebracht werden en dat er soms creditnota’s betaald in plaats van verrekend werden. Henk zag dat organisaties behoefte hadden aan een kwalitatief hoogwaardige partner die haar processen goed kon analyseren. Hierbij was vraag naar praktische adviezen ter voorkoming van toekomstige onverschuldigde betalingen. De oprichting van Double Paid was een feit.

Gedurfde stap

Het verdienmodel moest no cure – no pay worden. Op zich laagdrempelig om binnen te komen, echter  risicovol op moment  dat je  niet zeker weet dat er iets gevonden gaat worden. Een onderzoek duurt enkele maanden. Hard werken, de rug nat en niets verdienen wil niemand. Om dit voorkomen wordt er bij iedere acquisitie, via een quick scan, bekeken of een onderzoek zinvol is.

De eerste jaren

De eerste jaren waren zeer moeizaam. Grote bedrijven kende het bedrijf Double Paid nog niet en de investeringen gingen duidelijk voor de baten uit.Zowel het spaargeld als het bankkrediet werden fors aangesproken om door te gaan. Toch bleef het volle vertrouwen dat het goed zou gaan komen.

Trots

Dankzij het vertrouwen van onze klanten en het vertrouwen en het harde werken van onze medewerkers zijn wij inmiddels een toonaangevend en winstgevend bedrijf geworden.

Double Paid doet het onderzoek anders dan de concullega’s en vindt daardoor meer. Double Paid is de laatste jaren hard gegroeid en heeft steeds geïnvesteerd in  haar eigen software die op basis van alle kennis en ervaringen is ontstaan. Het succes is echter voornamelijk te verklaren door het hechte team dat alle ervaring omzet in de kwaliteit van de onderzoeken. Door de sterke en constante groei van Double Paid zijn inmiddels 30 medewerkers in dienst.

In het jaar 2015 mocht Double Paid de FD gazelle award (wegens de constante omzetgroei en goede winstcijfers)  ontvangen en naar verwachting zal dat in 2016 ook weer gebeuren.

No-Nonsens

De West-Friese mentaliteit zit diep bij Double Paid. Hard werken, er voor gaan, no-nonsens en doen wat je beloofd zijn de sleutelwoorden. Vaak vernemen wij deze sleutelwoorden ook terug bij de evaluatie met onze klanten.

Toekomstvisie

Door verdere digitalisering van systemen waarbij de administratieve functie steeds meer verdwijnt, het outsourcen van de administratieve processen naar goedkope landen/lagelonenlanden en de verdere verharding van de maatschappij zal het betalen van onverschuldigde bedragen sterk toenemen. Double Paid ziet de toekomst met veel vertrouwen tegemoet.

Onze controle, uw resultaat

Wat een onderzoek van Double Paid betekent voor u

  • Verbetering liquiditeit.
  • Mogelijk herstel imagoschade.
  • Kwaliteitsmetingen administratie.
  • Rapportage ter opschoning van uw leveranciersbestand.

Een team van specialisten staat voor u klaar

  • Maximaal resultaat.
  • Minimale tijdsinspanning van uw organisatie.
  • Persoonlijke benadering.
  • No Nonsense en oprechte betrokkenheid.
ISO
logo_NIC_finance_projecten
NIC Double Paid B.V.
Schoffel 67
1648 GG De Goorn
Tel: 0229 87 0140
Fax: 0229 87 0145
financeprojecten@hetnic.nl