Uw proces
Ons onderzoek

Welkom op de website van Double Paid

Double Paid is specialist in het analyseren van uw administratie op onverschuldigde betalingen, wij brengen de kwaliteit van de administratieve processen in kaart, rapporteren bevindingen en vorderen deze na uw akkoord voor én namens uw organisatie terug

Recovery audit: uw administratie in control

Welkom op de website van Double Paid. Uw organisatie is voortdurend in beweging. Voorbeelden hiervan zijn: fusies, overnames, implementatie van ERP systemen en bedrijfsapplicaties zoals scanning en processing van facturen, introductie Purchase- to- Pay processen, personeelsverloop en onderbezetting. Deze ontwikkelingen vergroten het ontstaan van risico's en financiële fouten. Met behulp van Double Paid is uw administratie in control.

 dubbel betaald, dubbele betalingen, doublepaid, onverschuldigd, onverschuldigde betalingen, betaling, administratieve fouten, recovery audit, financial audit, audit, btw, crediteuren onderzoek. Welkom op de website van Double Paid

Double Paid team viert succes 2e FD Gazelle award

Wij zijn enorm trots u mee te kunnen delen dat Double Paid B.V. inmiddels voor de 2e keer FD Gazelle is geworden. De groei die Double Paid heeft meegemaakt is mede te danken aan het vertrouwen die onze klanten ons jaarlijks schenkt en de inzet van onze collega's. Gezamenlijk met een deel van ons team hebben wij dit succes gevierd.

FD Gazellen zijn bedrijven die een bovengemiddelde groei laten zien over de laatste drie jaar. Dit jaar wordt gemeten van 2013 tot en met 2015. De groei wordt afgemeten aan de omzet en deze dient over de afgelopen drie jaar met ten minste 20% te zijn gegroeid. Verder zijn FD Gazellen winstgevend in 2015, het laatste jaar van de onderzoeksperiode, en zijn financieel solide.

Lees meer...

Onze controle, uw resultaat

Wat een onderzoek van Double Paid betekent voor u

  • Verbetering liquiditeit.
  • Mogelijk herstel imagoschade.
  • Kwaliteitsmetingen administratie.
  • Rapportage ter opschoning van uw leveranciersbestand.

Een team van specialisten staat voor u klaar

  • Maximaal resultaat.
  • Minimale tijdsinspanning van uw organisatie.
  • Persoonlijke benadering.
  • No Nonsense en oprechte betrokkenheid.
ISO
Double Paid
Double Paid B.V.
Schoffel 67
1648 GG De Goorn
Tel: 0229 87 0140
Fax: 0229 87 0145
info@doublepaid.nl