logo_NIC_finance_projecten NIC inkoopprojecten
Uw proces
Ons onderzoek

Welkom bij NIC Double Paid & NIC Finance Projecten

Wij zijn dé specialisten in financieel administratieve dienstverlening. Wat ons met name uniek maakt, is onze specifiek opgebouwde kennis van en ervaring met meer dan 100 verschillende ERP- en administratieve systemen. De inzet van onze deskundige mensen zorgt, in combinatie met de door AP Discovery ontwikkelde software voor big data analyse, voor een optimaal resultaat.

Wat we doen

Organisaties zijn voortdurend in beweging waardoor een grotere kans ontstaat op risico’s en financiële fouten. Wij streven naar het verbeteren van het werkkapitaal van onze klanten en het herstellen van liquiditeitsverlies. Onze core business is het analyseren van dubbele betalingen, de kwaliteit van de administratieve processen in kaart te brengen, de bevindingen te rapporteren en deze na uw akkoord voor en namens uw organisatie terug te vorderen. Onze kracht zit in de flexibiliteit, in combinatie met de door AP Discovery ontwikkelde software, de verdieping in uw specifieke situatie en het met u meedenken en verder denken. 

 

 dubbel betaald, dubbele betalingen, doublepaid, onverschuldigd, onverschuldigde betalingen, betaling, administratieve fouten, recovery audit, financial audit, audit, btw, crediteuren onderzoek. Welkom op de website van Double Paid

Integratie Double Paid & Het NIC

Het NIC heeft recent de aandelen van Double Paid overgenomen en zal Double Paid binnen NIC Finance Projecten integreren.

Lees meer...

Onze controle, uw resultaat

Wat een onderzoek van Double Paid betekent voor u

  • Verbetering liquiditeit.
  • Mogelijk herstel imagoschade.
  • Kwaliteitsmetingen administratie.
  • Rapportage ter opschoning van uw leveranciersbestand.

Een team van specialisten staat voor u klaar

  • Maximaal resultaat.
  • Minimale tijdsinspanning van uw organisatie.
  • Persoonlijke benadering.
  • No Nonsense en oprechte betrokkenheid.
ISO
logo_NIC_finance_projecten
NIC Double Paid B.V.
Schoffel 67
1648 GG De Goorn
Tel: 0229 87 0140
Fax: 0229 87 0145
financeprojecten@hetnic.nl